Сақталған картаны жою
Қысқаша
«Төлем» → «Автотолықтыру — карта …» → «Картаны жою». Автотолықтыру өшеді, CRM бұл картадан бұдан былай есептен шығара алмайды.
Қадам бойынша
«Төлем» бөлімін ашыңыз.
Баланстың астындағы «Автотолықтыру — карта …» ашыңыз.
«Картаны жою» түймесін басыңыз. CRM «Сақталды» деп жазады, автотолықтыру блогы жоғалады.
Ерекшеліктер
CRM-дегі картамен байланыс қана жойылады. Карта деректерінің өзін TipTopPay сақтайды, бізде олар жоқ.
Баланс тарихы мен картамен бұрынғы толықтырулар қалады: Баланс тарихы.
Жаңа картаны келесі картамен төлегенде сақтауға болады: Балансты картамен толықтыру.
Картаны тек ұйым иесі жоя алады.