Төлемсіз не болады: кім қолжетімділікті сақтайды
Қысқаша
Ұзарту төленбесе, қолжетімділікті 5 пайдаланушы сақтайды: иесі, «Төленбесе де қалдыру» ішінде белгілегендеріңіз, әрі қарай — қосылу күні бойынша. Қалғандары «Төлемді күтуде» болады. Деректер мен мәмілелер жоғалмайды.
Қайда таңдау
«Төлем» → «Ұзарту» блогы → «Төленбесе де қалдыру». Блок ұзартусыз біреу қолжетімділіктен айырылатын болса көрінеді.
Ерекшеліктер
Кейін төлесеңіз — қолжетімділік оралады: адамдарды «Орын сатып алу» ішінде белгілеңіз.
Кезең төлемсіз аяқталғанда иесіне хат келеді.
«Күтудегілердің» мәмілелері CRM-де қалады, оларды әріптестерге беруге болады: Мәмілелерді әріптеске беру.