Ұйымды жою және жоюды тоқтату
Қысқаша
«Баптаулар» → «Ұйымды жою» → атауымен растаңыз. 30 күн ұйым тек оқу үшін қолжетімді: деректерді түсіруге немесе «Жоюды тоқтату» түймесін басуға болады. Содан кейін барлық деректер қалпына келтіру мүмкіндігінсіз жойылады.

Ерекшеліктер
Ұйымды тек иесі жоя алады.
Жою жоспарланғанда, жоғарыда ұйымның қай күні жойылатыны және қазір тек оқу қолжетімді екені жазылады.
Жоймас бұрын деректерді түсіріңіз: Бәрін түсіру.
Шоттар мен төлем мәліметтері бухгалтерлік есеп туралы заң бойынша жойылғаннан кейін де сақталады.
Өзіңіз кетіп, ұйымды қалдырғыңыз келсе — иелікті беріңіз: Иелікті беру.