Кіру

«Дискіні» өшіргенде не болады

Жаңартылды:

Қысқаша

«Диск» өшірілсе немесе балансқа ақша жетпесе, 30 күн файлдарды тек қарауға және жүктеп алуға болады. «Диск» бетінде күні жазылады: «… дейін «Диск» файлдарын қарауға және жүктеп алуға болады, содан кейін олар жойылады». Осы күнге дейін «Дискіні» қайта қоссаңыз — бәрі сақталады.

Ерекшеліктер

  • Өшіру келесі айдан бастап күшіне енеді — төленген айдың соңына дейін бәрі әдеттегідей жұмыс істейді.

  • Қайта қосуды жоспарламасаңыз, керегін алдын ала жүктеп алыңыз.

  • «Дискіден» мәмілелерге тіркелген файлдар мәмілелерде қалады — бұл көшірмелер.

  • Балансты толықтыру — Баланс.

Тағы қараңыз