Кіру

«Ұйым тек оқу үшін қолжетімді»

Жаңартылды:

Қысқаша

Тек оқу — иесі ұйымды жоюды жоспарлағанда немесе оны КБП қызметі тоқтатқанда. Мәмілелер мен клиенттер көрінеді, ештеңе өзгерту мүмкін емес, деректерді түсіруге болады.

Неге және не істеу керек

  • Ұйым жойылады деп жазылса — иесі ұйымды жойды. Иесі «Баптауларда» «Жоюды тоқтату» түймесін баса алады: Ұйымды жою.

  • Ұйымды КБП қызметі тоқтатса — себебі қатар жазылған: Тоқтатылған.

Ерекшеліктер

  • «Бақылаушы» рөлі де — тек қарау, бірақ бұл ұйымның күйі емес, рөл: Рөлдер.

Тағы қараңыз