Кіру

Қалталарға қолжетімділік: барлығына, адамдарға, рөлдерге, командаларға

Жаңартылды:

Қысқаша

Қалтаны ашыңыз → «Қолжетімділік». «Барлық қатысушыларға (бақылаушылар — тек қарау)» немесе «Тек таңдалғандарға» (1): командаларды, рөлдерді және адамдарды белгілеңіз. «Өзгерте алады» (2) белгісі — адам тек қарап қана қоймай, файлдарды жүктейді және жояды. «Сақтау» түймесін басыңыз.

«Қолжетімділік» терезесі: тек таңдалғандарға (1), «өзгерте алады» (2)

Ерекшеліктер

  • Иесі мен әкімшілер барлық қалталарды көреді.

  • Ішкі қалталар сол қолжетімділікті алады.

  • Қолжетімділігі шектеулі қалта «таңдалғандарға» деп белгіленген.

  • «Өзгерте алады» белгісінсіз — тек қарау және жүктеп алу.

  • Қолжетімділікті иесі мен әкімшілер баптайды.

Тағы қараңыз